معرفی کتاب

راهنمای عمومی اسرائیل شناسی 2020 – جلد دوم: رژیم حکومتی و حقوقی

معرفی کتاب

بیش از هفتاد سال از اشغال سرزمین فلسطین به دست صهیونیست‌ های غاصب می‌ گذرد و در طول این هفت دهه، رژیم صهیونیستی به‌ عنوان غده‌ ای سرطانی به گسترش پایمال‌ سازی حقوق مردم مظلوم فلسطین و سایر ملل در مجاورت آن پرداخته است. اینک همه امت اسلامی با دشمنی آشکار مواجه‌ اند که قلب لولای سه قاره و قبله اول مسلمین را در اختیار گرفته و مشغول توطئه علیه اسلام و مسلمین است.

با توجه به اهمیت و جایگاه آرمانی «قدس شریف» و نیز ضرورت‌ های راهبردی ناشی از امنیت امت اسلامی و به‌ ویژه جمهوری اسلامی ایران، در لزوم شناخت دقیق و عمیق از دشمن صهیونیستی، هیچ جای تردیدی باقی نمی‌ ماند. یکی از بهترین منابعی که به شناخت هر چه بیشتر و دقیق‌ تر از رژیم صهیونیستی و ابعاد گوناگون آن کمک می‌ کند، کتاب «دلیل إسرائیل العام» است که تاکنون ویرایش‌ هایی از آن در سال‌ های 1996، 2004 و 2011 میلادی منتشر شده و جدیدترین ویرایش آن که مربوط به سال 2020 میلادی است. اینک ترجمه فارسی این ویراست با عنوان «راهنمای عمومی اسرائیل‌ شناسی 2020» تقدیم خوانندگان محترم ایرانی می‌ گردد. این راهنما شامل اطلاعات مهم و مستندی در مورد سیاست، جامعه، اقتصاد، علوم، استراتژی و جمعیت اسرائیل است و همچنین به موضوعات مهمی مانند شهرک‌ سازی‌ ها، صهیونیسم و وضعیت اقلیت اعراب فلسطینی در سرزمین‌ های اشغالی می‌ پردازد.

این اثر به همت محققان «مؤسسه الدراسات الفلسطینیه» (موسسه مطالعات فلسطین) در بیروت به رشته تحریر آمده و هر یک از فصول آن حاصل تلاش یکی از محققان این موسسه است. نظر به انتشار تدریجی متن اصلی کتاب و حجم قابل‌ توجه کلیت آن تصمیم بر این شد که در ترجمه فارسی هر یک یا چند فصل در قالب یک جلد از کتاب به زیور طبع آراسته شود.

اینک جلد دوم ترجمه این کتاب با موضوع «نظام حکومتی و حقوقی» رژیم صهیونیستی به قلم آقایان «مهند مصطفی»، «اسامه حلبی» و «موسی ابورمضان» تقدیم خوانندگان فارسی‌ زبان می‌ گردد.

فصل نظام حکومتی به قلم مهند مصطفی، دارای مدرک دکترا از دانشکده علوم سیاسی دانشگاه حیفا است. او یک مدرس دانشگاه است و ده‌ ها مقاله پژوهشی در مجلات علمی به زبان‌ های عربی، انگلیسی و عبری منتشر کرده است و تاکنون کتابی با عنوان «فلسطینیان در اسرائیل» و کتابی دیگر در مورد روابط خارجی اسرائیل، به رشته تحریر درآورده است. فصل نظام حقوقی نیز نگاشته موسی ابورمضان استاد حقوق دانشگاه حیفا در رشته‌ های مطالعات اسلامی و حقوق بین‌ الملل است که این فصل توسط اسامه حلبی به‌ روزرسانی شده است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا