اخبار جمعیتخبر ویژه

نشست تخصصی “طوفان الاقصی، علل و چشم انداز آن”

نشست تخصصی طوفان الاقصی، علل و چشم انداز آن با هدف بررسی آخرین تحولات در فلسطین اشغالی و عملیات طوفان الاقصی با حضور نماینده جهاد اسلامی فلسطین در دفتر جمعیت دفاع از ملت فلسطین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت دفاع از ملت فلسطین، نشست تخصصی “طوفان الاقصی، علل و چشم انداز آن”  که صبح امروز در دفتر جمعیت دفاع از ملت فلسطین در تهران با حضور رسانه ها کارشناسان سیاسی برگزار شد، ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد اسلامی، رضا میرابیان کارشناس ارشد مسائل خاور میانه و حسین رویوران تحلیل گر مسائل غرب آسیا به تحلیل مسائل روز در سرزمین های اشغالی فلسطین و نبرد طوفان الاقصی پرداختند.

در ابتدا ناصر ابو شریف نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در تهران، ضمن درود و رحمت به تمام شهدایی که در فلسطین شهید شدند و با آروزی بهبودی مجروحان، در خصوص عملیات طوفان الاقصی و بمباران مناطق مسکونی در غزه از سوی جنگنده های رژیم صهیونیستی گفت: در عملیات طوفان الاقصی حماس اگر قرار بود یک عکس بگیرد بیاورد، رفت و با یک آلبوم عکس آمد.

وی افزود:در این هفته حجم بمباران خیلی زیاد و وحشیانه بود و یازده کشتار علیه نوار غزه انجام شد و برخی از محلات از شدت گستردگی بمباران کاملاً نابود شدند و اگر یک معیار در ذهنمان از حجم بمباران بخواهیم در نظر بگیریم مقدار سه کیلوگرم بمب به ازای هر متر مربع بر سر مردم غزه ریخته شد.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که وقتی سازمان ملل یک منطقه را به عنوان منطقه اشغالی اعلام می کند، دفاع از آن و مبارزه برای بازپس گیری آن مشروع است و مردم آن سرزمین حق دارند برای سرزمین خود بجنگند اما فلسطینی ها حق ندارند علیه صهیونیست ها نه تظاهرات کنند چون بازداشت می شوند و نه با صهیونیست ها  بجنگند چون به عنوان تروریست توسط آن ها کشته خواهند شد.

 

ابوشریف تشریح کرد که ریشه عملیات طوفان الاقصی به چند دلیل بود.

 

اول اینکه ۷۲ درصد فلسطینی هایی که به غزه آمدند، آوارگان سال ۱۹۴۸ هستند که از مناطق عسقلان و السبع آمدند و به اجبار از آنجا اخراج شدند.

دوم، محاصره 17 ساله غزه است. غزه از ۱۷ سال قبل محاصره شده و کمک ها به صورت قطره چکانی به طوری که مردم فقط زنده بمانند وارد این منطقه می شود. در مورد اوضاع اجتماعی و اقتصادی ۶۰ درصد فلسطینی های ساکن غزه بیکار هستند و ۴۰ درصد هم کودک و نوجوانان هستند.

سوم، تلاش اسرائیل برای ورود به مسجدالاقصی و الخلیل بود و صهیونیست ها می خواهند همین کار را در قدس انجام بدهند و بر آن ها سیطره پیدا کنند.

چهارم اینکه ۶۰۰۰ فلسطینی در زندان های اسرائیلی اسیر هستند و حتی از نیازهای اولیه حتی آب و غذا محرومند.

نماینده جهاد اسلامی تصریح کرد: پنجم، ظلم شهرک نشین های صهیونیست که از جنایتکار ترین و منفور ترین افراد هستند و این افراد حتی برای مسیحیان هم احترام قائل نیستند.

 

رضا میرابیان به عنوان سخنران دوم این نشست به آینده روند این جنگ پرداخت و گفت: رژیم صهیونیستی نمی تواند وارد غزه بشود و می خواهد با بمباران نوار غزه، طرف مقابل را به میز مذاکره بکشاند اما حماس زیر بار چنین حربه ای نخواهد رفت.

 

وی ادامه داد: جان کربی در آخرین اظهار نظر خود اعلام کرد که ارسال ناو هواپیمابر به نزدیکی سرزمین های اشغالی برای مقابله با تشدید درگیری و تامین امنیت صهیونیست ها است.

 

این کارشناس مسائل غرب آسیا خاطر نشان کرد: بایدن رییس جمهور آمریکا همان روز اول جنگ با مبرا دانستن ایران در عملیات طوفان الاقصی خود را آسوده خاطر کرد و گفت ایران در این عملیات نقشی نداشته است. از یک طرف آمریکا با رفع اتهام از ایران خواستار جلوگیری از وقوع جنگ گسترده در منطقه است چون سال آینده، در آمریکا انتخابات ریاست جمهوری پیش رو است.

 

وی افزود: از طرفی دیگر، بایدن برای راضی نگه داشتن لابی صهیونیست و حمایت این لابی در انتخابات سال آینده یک ناو هواپیمابر به منطقه اعزام کرد تا به کشورها هشدار دهد تا آتش جنگ گسترش پیدا نکند و رژیم صهیونیستی به راحتی بتواند دارد به جنایت خود در غزه ادامه دهد و لازم به ذکر است اصولاً وجود ناو هواپیمابر هم هزینه بر هست و هم آمریکا نمی خواهد آسیبی به این ناو ها وارد شود.

 

در پایان این نشست حسین رویوران در اشاره به ابعاد دیگر این عملیات مطرح کرد که این عملیات حاصل یک جنگ الکترونیک دقیق بود به این دلیل که دیوارحایل که چندین میلون دلار هزینه برداشته بود و مسئولان صهیونیست اعلام کرده بودند حتی اگر یک سوسک نزدیک این دیوار شود ما متوجه می شویم و اوایل نصب این دیوار با عبور یک خرگوش و هشدار این دیوار، ارتش صهیونیست سه روز آماده باش بود.

 

وی ادامه داد این نبرد سه خط قرمز رژیم صهیونیستی را زیر پا گذاشته است. اولین خط قرمز آن تلفات جانی است که برای صهیونیست ها زیاد بوده، دومین خط قرمز امنیت پایتخت آن که تل آویو است به خطر افتاده و سومین خط قرمز آن ضربه اقتصادی به رژیم صهیونیستی است چون رژیم صهیونیستی توان آسیب اقتصادی را در زمان طولانی ندارد.

 

رویوران در انتها با ذکر این نکته که ارتش رژیم صهیونیستی به علت کاهش تاب آوری در جنگ های این چند ساله، اگر به طور مستقیم با نیرواهی مقاومت بخواهد درگیر این جنگ هرچه زودتر با شکست صهیونیست ها پایان می یابد.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا