با حضور در دفتر حماس؛ مسئولان و شخصیتهای ایرانی تروریست خواندن حماس را محکوم کردند
به گزارش روابط عمومی جمعیت دفاع از ملت فلسطین، جمعی از مقامات ایرانی و نمایندگان سازمان های دولتی و غیردولتی( حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی دبیرکل مجمع سازمانهای مردم نهاد و فعالان حامی فلسطین، مهدی شکیبایی قائم مقام جمعیت دفاع از ملت فلسطین، حسین رویوران معاون بین الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین، ایرج سبقتی مدیرعامل خبرگزاری قدسنا) با حضور در دفتر جنبش حماس در تهران همبستگی خود را با این جنبش و ملت فلسطین در مقابله با این حکم ظالمانه اعلام و تاکید کردند که این حکم در حمایت از رژیم اشغالگر قدس صادر شده است.
آن ها همچنین عنوان کردند که این اقدام بیانگر ضعیف و سستی پروژه صهیونیسم و پیروزی مقاومت بر دشمنانش است.
مسئولان و شخصیت های ایرانی ضمن اعلام حمایت از حقوق ملت فلسطین، تمامی آزادگان جهان را به مقابله با این اقدام ظالمانه فراخوانده و تاکید کردند که حماس یک جنبش مبارز مردمی است که در برابر تروریسم صهیونیست ها مقاومت می کند.
دکتر خالد قدومی نماینده حماس در ایران ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان و نمایندگان سازمان های دولتی و غیردولتی ایرانی به سبب این مواضع ارزشمند، تاکید کرد که ما در مرحله پیروزی حق بر باطل قرار داریم.
قدومی تصریح کرد که حقوق ملت فلسطین را تصمیم کشوری همچون انگلیس که پایه گذار نکبت و بدبختی های ملت فلسطین بود، تغییر نخواهد داد.
وی دولت انگلیس را در برابر تشدید جنایات صهیونیست های اشغالگر و افزایش تنش و ناامنی به ویژه پس از اقدام اخیر خود مسئول دانست.
تصمیم انگلیس علیه حماس یک سابقه تاریخی طولانی دارد
در این نشست حجت الاسلام «میثم امرودی» رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران و عضو هیئت امنای جمعیت دفاع از ملت فلسطین تاکید کرد: بنظر من اتفاق جدیدی در ارتباط با حماس از سوی انگلیس رخ نداده است، فکر می کنم سال 2015 بود که مساله فروش تسلیحات از انگلیس به رژیم صهیونیستی به ارزش 400 میلیون پوند خبرساز شد. در همان موقع بیش از 14 گروه مخالف دولت وقت انگلیس اعتراض کردند و گفتند که با این تسلیحات صهیونیستها قرار است کدام مردم را قتل عام کرده و به خاک و خون بکشانند؟ که البته متاسفانه دولت انگلیس هیچ وقت به این سوال مهم پاسخ نداد. در رخدادهای پیش از آن هم شاهد بودیم که انگلیس صلاحیت مراجع بین المللی رسیدگی کننده به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی را زیر سوال برد. به اعتقاد من تصمیم اخیر علیه حماس از آنها بعید نبود. آنها خود رژیم صهیونیستی را ایجاد کردند، از آن حمایت کردند و با این رژیم همپیمان شدند که البته این مساله را امروز کمی آشکارتر انجام می دهند.
تحرکات انگلیس از دیرباز همواره در این راستا قرار داشته است که قطعنامه هایی که علیه رژیم صهیونیستی مطرح می شود را کمرنگ کنند. در سالهای اخیر قطعنامه های زیادی علیه رژیم صهیونیستی صادر شده که انگلیس در واکنش به آنها همواره در حمایت از اشغالگران عمل کرده و در سخن تمام نخست وزیران انگلیس این همپیمانی با انگلیس را می توان مشاهده کرد.
انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی اقدامات متعددی را انجام داده است؛ آنها معمولا قطعنامه هایی که علیه رژیم صهیونیستی بوده است را وتو کرده و یا نگذاشته اند محقق شود. یکی دیگر از کارهای آنها که بسیار از نظر افکار عمومی بین المللی منفور و زشت است تضعیف نهادهای مردمی در سطح جهان در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی و مقابله با خواست فلسطینی هاست.
اقدام اخیر انگلیس علیه حماس نیز در واقع ایجاد مانع در برابر یک گروه محبوب، مردمی و مدافع حقوق ملت فلسطین محسوب می شود.
حق دفاع از ملت فلسطین یک حق پذیرفته شده بین المللی است که بر مبنای این مساله تعریف شده که هر جا ظلمی هست باید برای احقاق حقوق تلاش کرد و جنبش حماس در واقع همین اقدام قانونی و مشروع را انجام می دهد.
این حق از سوی سازمان ملل با عنوان حق دفاع مشروع در منشور این نهاد بین المللی آمده و از سوی همه کشورها پذیرفته شده است.
از سوی دیگر حماس نیز از لحاظ دینی ملزم به دفاع از ملت فلسطین و مبارزه با اشغالگری رژیم صهیونیستی است که این مساله در تعالیم دینی در زمینه جهاد آمده است.
انگلیس در واقع برابر مقاومت، اعلام شکست کرد
در ادامه این نشست «ایرج سبقتی» مدیرعامل خبرگزاری قدس تاکید کرد: ما از همان ساعات اولیه اعلام تصمیم انگلیس علیه حماس، به این مساله پرداختیم که چرا انگلیس در این مقطع دست به چنین اقدامی زد، به اعتقاد من این یک امتیاز بزرگ به جنبش حماس محسوب می شود.
زمانی که غربی ها در عرصه های دیگر شکست می خورند، رو به فعالیت در عرصه رسانه ای و جنگ روانی می آورند، چون در عرصه رسانه ها قوی عمل می کنند آمدند در این عرصه کاری انجام دهند که البته ابعاد مختلفی دارد. حماس طرفدارانی در انگلیس و کشورهای دیگر دارد که با این قوانین دامنه فعالیت را برای آنها محدود می سازد. آنها با تعیین احکام زندانی طویل المدت تلاش دارند حمایت از حماس را محدود سازند تا کسانی که از حماس حمایت می کنند بترسند و ساکت شوند اما اگر همین ها به فعالیت شان ادامه داده و دستگیر شوند و به زندان افکنده شوند، این رخداد می تواند موج دیگری را ایجاد کند.
درباره ابعاد این مساله حتما جنبش حماس بررسی های لازم را خواهد کرد، اینکه انگلیس چرا این اقدام را انجام داد؟ آیا می خواهد حماس را از مساله جهاد و مبارزه دور کند و آن را به عرصه دیپلماتیک وارد کند؟ یا اینکه می خواهد امتیاز بگیرد؟ هر چه که در پس این تصمیم باشد اما در نهایت یک نوع اعلام شکست از سوی انگلیس برابر مقاومت بود و ما از این جهت به شما تبریک می گوییم. می خواهیم که تبریک ما را به برادران ما در فلسطین برسانید.
نکته پایانی که قبلا در مناسبت های گذشته به شما هم عرض کردم؛ به عنوان یک فرد دلسوز، طرفدار و برادر خدمت تان می گویم حماس باید به تقویت بخش رسانه ای خود بپردازد. در دنیای امروز کار رسانه ای، وظیفه روحیه بخشی، اقدامات روانی هزینه کمتری دارد اما آثار بیشتری دارد. در شرایط کنونی دنیا تشنه این گونه فعالیت هاست. پیشنهاد من این است که حماس بیشتر به بُعد توجه کند و فیلم بسازد.
من تا حالا یک فیلم مستند قوی در این زمینه مشاهده نکرده ام، اگر کاری هم هست کارهای مکتوب است. دنیای امروز به سوی تصویر حرکت کرده است. باید در این زمینه حماس وارد مستندسازی درباره فعالیت و اقدامات و دستاوردهای خود شود تا این پیروزی را به طور کامل به افکار عمومی جهان نشان دهد.
به عنوان نمونه اگر بیانیه ای از سوی حماس صادر می کنید، این بیانیه را به صورت تصویری نیز ارائه کنید. یعنی محدود به شیوه 50 سال پیش نشود. ضمن اینکه امیدواریم حماس یک شبکه تلویزیونی بین المللی داشته باشد. اگر بتوانید به این نقطه برسید یقینا یک پیروزی بزرگ خواهد بود.
دشمنان از افزایش قدرت مردمی در حمایت از ملت فلسطین به هراس افتاده اند
در ادامه این نشست «حسین رویوران» تاکید کرد: زمانی که آیت الله میرزای شیرزای فتوای تحریم تنباکو را داد، انگلیس ناچار به پس گرفتن معاده رویتر شد و در نهایت نیز عقب نشینی کرد. زمانی که این خبر را به آیت الله میرزای شیرازی دادند ایشان گریه کرد و گفت که دشمن از الان وارد مواجهه و دشمنی با مرجعیت می شود چون می داند که ما از ضربه خواهد خورد.
اقدامی که انگلیس انجام داد قطعا براساس فهم آنها از توان جنبش های مقاومت فلسطین نظیر حماس و جهاد اسلامی عملی شده است، ما یادمان نمی رود در سال 2014 در زمان جنگ 51 روزه بزرگترین تظاهرات انگلیس در دو دهه گذشته براساس گزارش مطبوعات خود آنها برگزار شد. 400 هزار نفر در این تظاهرات مشارکت کردند و پس از آن یک وزیر و سه نماینده در اعتراض به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه غزه استعفا دادند. در کشوری که خودش اسرائیل را به وجود آورده بود، برگزاری این تظاهرات با این گستردگی و حجم اتفاق بسیار بزرگی بود.
از آن موقع اتفاقا خیلی از طرفدارهای رژیم صهیونیستی در تلاش برای ایستادن در برابر خواست مردم انگلیس در حمایت از ملت فلسطین هستند. در اسکاتلند حمایت ها از مساله فلسطین بسیار به جلو رفته است و بازی های باشگاهی در برخی موارد همه تماشاگران با پرچم های فلسطین وارد ورزشگاه می شوند.
آنچه که انگلیس انجام داده قطعا از موضع شکست، ضعف و نگرانی است و اتفاقا دنبال این هستند که طرفداری از حماس را به عنوان یک جرم تلقی کنند که 10 سال زندان دارد. البته آنها شاید بتوانند مردم را کنترل کنند اما با برگزاری نخستین تظاهرات اعتراضی این مساله مشخص شد که این گونه تصمیمات اثرگذار نیست.
نکته مهم این است که در بخش مردمی انگلیسی ها حامی ملت فلسطین هستند اما در بخش حکومتی به دلیل نفوذ بانکداران صهیونیست از گذشته در دوایر دولتی آنها قدرت را در دست دارند. این تصمیم انگلیس نشان داد که دشمنان از افزایش قدرت مردمی در حمایت از ملت فلسطین به هراس افتاده اند و این شاخص بسیار امیدوارکننده ای تا اینکه نگران کننده باشد.
انگلیس با طراحی های خبیثانه خود علیه ملت ها وارد عمل می شود
در ادامه این نشست «حسن خاک رند» معاون بین الملل بنیاد بین المللی عاشورا تاکید کرد: در واقع می توان گفت اتهامی که از سوی انگلیس به جنبش حماس وارد شده برای مجاهدان در راه خدا و مقاومان یک افتخار محسوب می شود، چون گروههای مقاومت فلسطین برای احقاق حقوق ملت فلسطین جهاد می کنند، می جنگندند و مبارزه می کنند.
متاسفانه دولت انگلیس تحت تاثیر لابی های صهیونیستی است و منطق آنها نیز براساس آموزه های صهیونیسم بین الملل تعریف می شود به همین دلیل شاهد این گونه تصمیمات از سوی آنها هستیم. تاریخ انگلیس از زمان صدور اعلامیه بالفور تاکنون نیز به خوبی موید این مطلب است. آمریکایی ها دشمنی خود را علنی می کنند اما انگلیس با طراحی های خبیثانه خود علیه ملت ها وارد عمل می شود و آمریکا مجری این سیاست ها می شود. این رخدادها نشان می دهد که ما در منطقه نیز نباید در پی ارتباط با اتباع و وابستگان و دنباله رو های رژیم صهیونیستی باشیم.
در ادامه این نشست «احمد دستمالچیان» سفیر سابق ایران در لبنان تاکید کرد: انگلیس همواره سعی می کند مخفیانه و پشت پرده اقدامات خود را انجام دهد، اینکه این بار آنها به صورت علنی وارد صحنه شده اند جای سوال دارد. به نظر من درستی راه حماس و دست برتر مقاومت در تحولات منطقه یکی از عوامل اصلی این اقدام بود. دومین مورد خیزش عمومی مردم در اروپا و آمریکا در حمایت از ملت فلسطین است که در جریان جنگ اخیر علیه غزه (جنگ 12روزه) به خوبی مشاهده و نمایان گشت.
تمام تلاش رژیم صهیونیستی در سالهای اخیر بر این بوده که این خیزش عمومی در اروپا و آمریکا اتفاق نیفتد، چون آنها از این می ترسند که مردم آگاه شوند. در واقع این تحول بسیار بزرگی محسوب می شود که نشان مقاومت درست عمل کرده است.
البته من نیز معتقدم که ما در عرصه جنگ سخت خوب عمل کردیم اما در عرصه جنگ نرم خوب نبوده ایم، رژیم صهیونیستی دچار تضادهای بسیاری است که اگر به این تضادها پرداخته شود، گرفتار می شوند و از پا در می آیند. کما اینکه هم اکنون در اروپا و آمریکا گیر افتاده اند. من معتقدم این بخشی که آقای سبقتی به آن اشاره کردند بسیار مهم است و جای کار دارد.
در ادامه این نشست «مهدی شکیبایی» رئیس فرهنگسرای رسانه تاکید کرد: قبل از این اقدام شاهد بودیم که دیگر گروههای مقاومتی از سوی آمریکا و برخی دیگر از کشورهای غربی تحریم شده بودند، این اقدامات بیانگر این واقعیت است که یک تقسیم کار میان غربی ها در زمینه مقابله با مقاومت شده است.
در ادامه این نشست «ناصر ابوشریف» نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد: این گونه با وجود اینکه خطرناک است اما در مسیر حرکت جنبش های مقاومت فلسطین هیچ مانعی ایجاد نمی کند و مقاومت به مسیر رو به جلوی خود ادامه خواهد داد. ما در گروههای مقاومت فلسطین به پیروزی خود ایمان داریم و می دانیم روزی در مسجدالاقصی نماز خواهیم گذارد.